Din søgning

Ophold

Velkommen til vores online booking. 

Har du spørgsmål? Vi sidder klar i receptionen på enten telefon 98 10 14 00 eller på mail reception@slotshotellet.dk mellem kl. 07.00 og 22.00.

Overnatning med afbestilling:
for 2 person Fra DKK 895,00

Faciliteter:

Morgenmadsrestaurant
Parkering 95 kr
Gratis WiFi
Bar/lounge
Dejlig gårdhave
TV på værelset
Åben 24 h
Hårtørrer

Prisen er inkl. moms, morgenmad og WiFi.

Reservationen kræver forudbetaling. Annullering kan ske indtil kl. 18.00 dagen før ankomst. Ved senere annullering bliver beløbet ikke refunderet.

Parkering ved ledighed. Kan ikke forhåndsreserveres.

 

Vælg værelsestype:

Standard værelse
Vores standard værelse er rummelige og store 20 m2. Standard værelset kan bookes på alle etager, stuen, 1. og 2. sal. Værelset har en stor Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm) og indrettet med trægulve. Der er mørklægningsgardiner, skrivebord og stol, 32" TV samt gratis toiletartikler. Der er mulighed for ekstra seng.
Vis mere
DKK 895,00
Twin værelse
Vores stand twin værelse er indrettet med to separate Jensen-senge (90 x 200 cm). Værelserne er rummelige og store 20 m2. Standard twin er placeret i stue-etagen. Der er mørklægningsgardiner, skrivebord og stol, 32" TV samt gratis toiletartikler.
Vis mere
DKK 895,00
Standard værelse med smart bed
Vores Smart Bed værelser er indrettet med to separate fjedersenge, hvor madrassens fasthed kan justeres til dit behov og præferencer. Værelset har to justerbare Smart Beds (90 x 200 cm) og passer godt til dig som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Du får desuden et personligt sovesæt som indeholder sovemaske og ørepropper. Der er indrettet med skrivebord og stol, 32" TV, mørklægningsgardiner, hårtørrer og gratis toiletartikler.
Vis mere
DKK 1.095,00
Superior værelse
Vores superior værelser er rummelige og store. På forespørgsel kan værelset tilbydes med udsigt til Limfjorden. Alle værelserne er placeret i et roligt område. Her kan dit opholde nydes i en komfortable og hyggelig atmosfære. På værelset er der kaffe/te faciliteter og strygebræt og -jern. Der er indrettet med arbejdsplads, 32" TV, mørklægningsgardiner, hårtørrer og gratis toiletartikler.
Vis mere
DKK 1.095,00
Deluxe Værelse
Vores dejlige og rummelige deluxe værelse fungerer også som familieværelse. Værelset er 35 m2 med plads optil 4 personer. Deluxe værelset er indrettet med en stor Jensens-dobbeltseng (180 x 200cm), en sofagruppe hvor bl.a. sovesofaen kan anvendes som ekstra seng til børnene. Værelset har også et dejligt stort badeværelse med god plads og badekar. Der er indrettet med arbejdsplads, 32" TV, mørklægningsgardiner, kaffefaciliteter, styrgebræt og -jern, hårtørrer og gratis toiletartikler. Oplys venligst børnenes alder ved booking, så vi finder det rette værelse til jer.
Vis mere
DKK 1.395,00
Junior Suite
Vores dejlige og rummelige Junior Suite er perfekt til dig som rejser meget og har længere ophold eller har hele familien med. Værelset er 35 m2 med plads optil 4 personer. Junior Suiten er indrettet med 1 stor Jensens-dobbeltseng (180 x 200cm), en sofagruppe hvor bl.a. sovesofaen kan anvendes som ekstra seng til børnene. Værelset har også et dejligt stort badeværelse med god plads og badekar. På værelset finder du minibar, morgenkåbe og slippers, strygebræt og -jern, hårtørrer og gratis toiletartikler. Værelse er indrettet med arbejdsplads, 32” TV, mørklægningsgardiner, fri kaffe/te og nogle værelser med udsigt til Limfjorden.
Vis mere
DKK 1.395,00