Din søgning

VÆRELSER

Velkommen til Hotel GUESTapart! Herunder kan du se hvilke lejlighedstyper vi har tilgængelige på dine ønskede datoer. Bemærk, at hvis du booker non-refundable reservation, kan opholdet hverken annulleres eller ændres. Hvis du derimod booker en standardreservation, kan du afbestille eller ændre helt frem til ankomsttidspunktet.

Upstairs Downstairs with Balcony:
for 1 person Fra DKK 1.720,00
Alle vores Upstairs Downstairs with Balcony lejligheder er fra 47 kvm. Lejlighederne er i to etager, sovesofa, stor altan og ekstra højt til loftet, som giver en ekstra dimension til lejlighederne. Badeværelset er stort med god plads til opbevaring af badeartikler og toiletsager. Derudover er der fuldt udstyret køkken og mulighed for at tilberede alle dagens måltider, samt et spisebord og en arbejdsplads.

Faciliteter:

Fuldtmøbleret
Fuldtudstyret køkken
Allergivenligt
Ikke-ryger
Gratis parkering
Gratis Wifi
Streaming
Tæt ved hospitalet
Tæt ved letbane

Vælg ophold:

Overnatning med morgenmad
Velkommen til den perfekte kombination af eksklusivitet og hyggelig hjemlig atmosfære. Vores lejligheder har alle fuldt udstyret køkken med induktionskomfur, ovn, køl og frys, opvaskemaskine og selvfølgelig køkkenredskaber samt service. Der er spisebord, arbejdsbord og separat soveværelse, uanset hvilken type lejlighed du vælger. Nogle lejligheder har ligeledes sovesofa, niche og/eller stor altan. Indretningen er hjemlig med bløde tekstiler, inspirationsbøger og pynt på hylder, levende planter hængende fra loftet og i potter samt unik kunst på væggene. Morgenmad er altid inkluderet i dit ophold. Vores morgenmad serveres i café Loungen, hvor vi byder på ene hjemmelavede specialiteter - lige fra forskelligt tilberedte æg, pålæg, hjemmelavet yoghurt med toppings samt marmelader, nybagt brød og meget mere. Du får ligeledes gratis adgang til vores 600 kvm store fitnesscenter. Bemærk at en standardreservation kan ændres eller afbestilles helt frem til ankomsttidspunktet.  
Vis mere
DKK 1.720,00