Din søgning

Værelser & lejligheder

Velkommen til Hotel Faber - online booking!      
    
Her booker du direkte ved hotellet og altid til dagens laveste pris.  
 
Vi tilbyder værelser og lejligheder i flere størrelser, så du kan altid finde en, der passer til dine behov.  Alle lejligheder har køkken med køleskab, opvaskemaskine, ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og masser af udstyr. Vores værelser er udstyret med et godt tekøkken med køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn.
 
Vælg ankomstdato og afrejsedato vælg derefter værelse eller lejlighed i prislisten.
 
Finder du ikke lige det du søger online, eller har du spørgsmål i forbindelse med reservationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på +45 86 27 51 30 eller sende en E-mail til inf@hotel-faber.dk  
Overnatning med Morgenbuffet:
for 1 person Fra DKK 1.149,00

Faciliteter:

Express Check-in
Gratis Wi-Fi
Mødelokaler
500m til Banegården
Billig parkering
Møntvaskeri
Gratis Kaffe & Te
Værelser med køkken
Lejligheder i 3 str.
Allergivenlige dyner og puder

 

  • Overnatning i dejligt værelse med dejligt Hästenseng og Bang & Olufsen TV
  • Lækker morgenbuffet med masse af økologi

 

Vælg værelsestype:

Queensize
Alle vores queenværelser er udstyret med Hästens senge 140*200 cm. Der er god plads til at arbejde ved Montana skrivebordet. Desuden forefindes der trådløst internet på værelset, som kan benyttes uden beregning. Alle værelser har B&O telefoner og fladskærms-tv med flere forskellige kanaler.
Vis mere
DKK 1.149,00
Double Small
Alle vore "Small" dobbeltværelser er udstyret med Hästens seng 160*200 cm. Der er god plads til at arbejde ved Montana skrivebordet. Desuden forefindes der trådløst internet på værelset, som kan benyttes uden beregning. Alle værelser har B&O telefoner og fladskærms-tv med flere forskellige kanaler.
Vis mere
DKK 1.199,00
Dobbeltværelse
Alle vores dobbeltværelser er udstyret med Hästens senge 180*200 cm. Der er god plads til at arbejde ved Montana skrivebordet. Desuden forefindes der trådløst internet på værelset, som kan benyttes uden beregning. Alle værelser har B&O telefoner og fladskærms-tv med flere forskellige kanaler.
Vis mere
DKK 1.249,00
Double Plus
Alle vores Dobbelt plus værelser er udstyret med Hästens senge 180*200 cm. Der er god plads til at arbejde ved Montana skrivebordet. På værelset er der to designlænestole og lille "turn" sofabord. Desuden forefindes der trådløst internet på værelset, som kan benyttes uden beregning. Alle værelser har B&O telefoner og fladskærms-tv med flere forskellige kanaler.
Vis mere
DKK 1.299,00
Design dobbeltværelse
Som noget helt særligt kan vi byde på seks flotte og ekstra store dobbeltværelser med Hästens senge 180*210 cm. Alle er indrettet i eksklusiv stil af berømte designere fx Montana, Kjærholm, Källemo og et af værelserne er et hyggeligt brudeværelse med speciel Brudeseng.
Vis mere
DKK 1.399,00