Ophold

Vores 74 nybyggede, stilfulde og fuldt møblerede hotellejligheder har alle køkken, spiseplads, moderne badeværelse. Herudover har de enten stor altan eller terrasse.
 
Har du særlige behov, så kontakt os gerne direkte på admin@aalborg-hotel-apartments.dk eller på telefon +45 9363 8484..

Receptionen lukket for i dag. Så tidligste booking er i morgen. Vi har ændret datoen for dig.

1 døgn:
for 2 person Fra DKK 902,00

Faciliteter:

Fri WIFI
Fri Parkering

Velkommen hos Aalborg Hotel Apartments!

 

Vi er et godt alternativ til traditionelt hotel i Aalborg. Vi tilbyder et sted som er hjemligt uanset om du skal udstationeres, skal på ferie eller har behov for to boliger i en periode.

 

Her er gratis parkering, fuldt møblerede lejligheder og alt hvad du skal bruge for at fokusere på hvad der er vigtigt for dig. Vi står klar til at hjælpe. Ellers er din lejlighed din egen. Her er fuldt udstyret køkken, badeværelse samt altan eller terrasse til alle lejligheder.

 

Vi har gjort hvad vi kan, for at du ikke skal på hotel og at du samtidig kan føle dig hjemme – Fra det øjeblik du sætter foden indenfor din nye lejlighed.

 

Aalborg Hotel Apartments stiller en startpakke til rådighed ved indlogering:

  • Toiletpapir
  • Opvasketaps
  • Håndsæbe
  • Håndklæder
  • Linned

 

Alle vores lejligheder er en ikke-ryger, og husdyr er ikke tilladt.

 

Vores personale er altid til rådighed på tlf.: +45 9363 8484, i tilfælde af spørgsmål eller andet.

 

Velkommen til!

 

Vælg værelsestype:

Studio lejlighed
Lejligheden er 25 m2 og indeholder køkken, spiseplads, queen size seng, SMART TV med Chromecast, toilet og bad. Køkkenet er med lyse låger og indeholder opvaskemaskine, køle/fryseskab, kogeplader og varmluftsovn. I alle lejligheder er der fra stuen udgang til en møbleret 5 m2 stor altan eller 10 m2 stor terrasse. Der er ligeledes gratis adgang til vaskerum i kælderen under receptionsbygningen.
Vis mere
DKK 902,00
2-værelses lejlighed
Lejligheden er 40-50 m2 og indeholder entre, køkken, stue med spiseplads, soveværelse, toilet og bad. Køkkenet er med lyse låger og indeholder køle/fryseskab, kogeplader og varmluftsovn. Stuen er moderne og minimalistisk indrettet med vitrineskab, sofa, sofabord og fladskærms-TV. Soveværelset er indrettet med dobbeltseng, sengeborde, indbygget klædeskab samt fladskærms-TV. I alle lejligheder er der fra stuen udgang til en møbleret 5 m2 stor altan eller 10 m2 stor terrasse.
Vis mere
DKK 1.203,00
3-værelses lejlighed
Lejligheden er 60-70 m2 og indeholder entre, køkken, stue med spiseplads, to soveværelser, toilet og bad. Køkkenet er med lyse låger og indeholder køle/fryseskab, kogeplader og varmluftsovn. Stuen i vores 3-værelses lejlighed er moderne og minimalistisk indrettet med vitrineskab, sofa, sofabord og fladskærms-TV. Begge soveværelser er indrettet med dobbeltseng, sengeborde, indbygget klædeskab samt fladskærms-TV. I alle lejligheder er der fra stuen udgang til en møbleret 5 m2 stor altan eller 10 m2 stor terrasse.
Vis mere
DKK 1.495,00