Din søgning

Ophold

10% rabat og 1 kop kaffe eller te efter eget valg.:
for 1 person Fra DKK 764,10

Vælg værelsestype:

Standard Double Economy
Standard Economy Dobbeltværelser befinder sig i stueplan og spreder sig over 21 kvm. Der er udsigt til enten have, terrasse eller villavej. Værelset er indrettet med en komfortabel 160x200 cm seng og har også et bord, gratis Wi-Fi og fladskærms-TV. Parkering er inkluderet i prisen.
Vis mere
DKK 764,10
Standard Twin Economy
Standard Economy Twin værelser befinder sig i stueplan, spreder sig over 21 kvm og har udsigt over enten have eller terrasse. Der er to separate enkeltsenge på 90x200 cm, som kan stå sammen eller hver for sig. Derudover byder værelset på fladskærms-TV, bord, og gratis Wi-Fi. Parkering er inkluderet i prisen.
Vis mere
DKK 764,10
Standard Twin
Standard Twin Værelser på 21 kvm har to 90x200 cm enkeltsenge, som kan sættes sammen eller separat. Der er god udsigt til have eller terrasse, fladskærms-TV, gratis Wi-Fi og fri parkering.
Vis mere
DKK 854,10
Family Room
Familieværelser på 38 kvm er fordelt på to rum, hvor begge er indrettet i maritim stil. Denne løsning er ideel for familier, der kræver plads eller planlægger et længere ophold. Udover den gode udsigt og godt lysindfald, er der en komfortabel dobbeltseng i soverummet og en 2-personers sovesofa i det tilstødende rum. Disse værelser har også arbejdsplads, fladskærms-TV og gratis Wi-Fi. Parkering er inkluderet i prisen.
Vis mere
DKK 1.034,10
Studio Apartment
1-værelses studiolejligheder er indrettet i maritim stil med fantastisk udsigt over Øresund eller Jægersborg Hegn. Denne løsning er ideel til de private eller forretningsrejsende, som ønsker lidt mere plads og frihed til at lave egen mad. Foruden soveplads er der nemlig et lille køkken, samt arbejdsbord, fladskærms-TV, og gratis Wi-Fi. Parkering er inkluderet i prisen.
Vis mere
DKK 1.124,10
2 Rooms Apartment
2-værelses lejligheder på 50 kvm byder på godt lysindfald og maritim design. De består af et soveværelse med en 160x200 seng, samt en sovesofa i stuen. Opholdsstuen har køkken og balkon med udsigt over Øresund eller naturgrønt område. Ideel løsning til private og forretningsrejsende, der kræver plads. Foruden soveplads er der et lille køkken og opholdsplads med arbejdsbord, fladskærms-TV og gratis Wi-Fi. Parkering er inkluderet i prisen.
Vis mere
DKK 1.304,10
3 Rooms Apartment
3-værelses lejligheder på 70 kvm er lyse og rummelige, indrettet i maritim stil. De består af to soveværelser, samt en opholdsstue med køkken og balkon. Hvert soveværelse er forsynet med en komfortabel 160x200cm seng, mens stuen har en 2-personers sovesofa. Alle rum har udsigt over Øresund eller naturgrønt område. Ideel løsning til private og forretningsrejsende, der kræver plads. Foruden soveplads er der et lille køkken, arbejdsplads med skrivebord, samt fladskærms-TV og gratis Wi-Fi. Parkering er inkluderet i prisen.
Vis mere
DKK 1.484,10