Din søgning

Ophold

Overnatning:
for 1 person Fra DKK 699,00

Vælg værelsestype:

Enkeltværelse med tekøkken og bad
Vores enkeltværelser er stilrene og velindrettede med blandt andet tekøkken og skrivebord. Her får du et værelse, hvor vi har taget nogle bevidste valg om brug af behagelige materialer, elegante og varme farver i samspil med et rigtig godt lysindfald. Værelsets tekøkken er indrettet med bl.a. kogeplader, køleskab og mikrobølgeovn. Værelset har moderne inventar i skandinavisk stil, en god enkeltseng samt et badeværelse med bruser. Der findes føntørrer, strygebræt og strygejern på værelset. Alle vores gæster har adgang til vores hurtige og stabile WIFI.
Vis mere
DKK 699,00
To sengs værelse, med tekøkken og bad
Søger du en bekvem overnatning til én eller to personer, kan du snuppe vores tosengs-værelse med tekøkken og eget badeværelse. Værelset er stilrent, moderne og farveafstemt så man rigtigt fornemmer en behagelig atmosfære. Tekøkkenet har bl.a. kogeplader, køleskab og mikrobølgeovn. Værelset har spiseplads til to personer og to gode enkeltsenge. Der findes føntørrer, strygebræt og strygejern på værelset. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 799,00
Etværelses lejlighed med køkken og bad
Vælger du en af vores etværelseslejligheder, får du lidt mere komfort og plads samt et fuldt udstyret køkken med service og bl.a. ovn, kogeplader og mikrobølgeovn. Lejligheden er i øvrigt indrettet med spisebord- og stole samt to gode enkeltsenge, der nemt kan flyttes sammen, hvis man ønsker en dobbeltseng. Her er et fladskærms-TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Lejlighedens badeværelse er lyst og behageligt og med bruseniche. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 989,00
King bed - Studioapartment med køkken og bad
Velkommen til lidt hverdagsluksus! Her får du en etværelses lejlighed, som er indrettet med moderne, skandinaviske møbler i et lækkert stilfuldt design. Lejligheden har et skønt lysindfald og udsigt til vores hyggelige gårdhave. Vælger du vores Superior-lejlighed får du lidt luksus og fred og ro midt i Aarhus C. Når man opholder sig i lejligheden, er man ikke i tvivl om, hvilken storslået by, man befinder sig i. Vi har nemlig taget lidt af Aarhus med ind i lejligheden. Derudover får du også en skøn dobbeltseng, fuldtudstyret køkken, spiseplads og lænestol samt badeværelse med bruser. Der findes føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 1.149,00
Toværelses lejlighed med køkken og bad
Ønsker du en lejlighed med separat soveværelse, er denne noget for dig. Soveværelset er udstyret med to behagelige enkeltsenge. Køkkenet er komplet med service og udstyret med bl.a. ovn, kogeplader og mikrobølgeovn. Der er opholdsareal med spisebord- og stole til to personer, sofa og et fladskærms- TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Lejligheden har et fint badeværelse som er lyst og behageligt og har bruseniche. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 1.189,00