Din søgning

Velkommen til Hotel Aarhus City Apartments

Her booker du direkte ved hotellet og altid til dagens laveste pris.  

Vi tilbyder værelser og lejligheder i forskellige størrelser til forskellige behov. På den måde kan du altid finde overnatning, der passer lige netop til dig.

Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, kogeplader, mikrobølgeovn. Her er alt, hvad du skal bruge under dit ophold. Værelser er udstyret med et godt tekøkken inklusiv køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn.

Fælles for begge typer er fladskærms-TV med en bred pakke af danske og udenlandske kanaler samt et stærkt og gratis WIFI-netværk.

Uanset, om du skal bo på et enkeltværelse eller i en større lejlighed, er der fri mulighed for at gøre brug af vores hyggelige gårdhave med borde og stole. Hotel Aarhus City Apartments er et hyggeligt hotel beliggende som en oase af fred og ro lige midt i Aarhus C.

Vælg ankomstdato og afrejsedato vælg derefter værelse eller lejlighed i prislisten.

Finder du ikke lige det, du søger online, eller har du spørgsmål i forbindelse med reservationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 86 27 51 30 eller sende en E-mail til info@hotelaca.dk 
Overnatning:
Book nu Fra DKK 799,00

Faciliteter:

Let Check-in
Gratis Wi-Fi
500m til Banegården
Tæt ved P-hus
Møntvaskeri
Værelser med køkken
Lejligheder i flere str.
Hyggelig gårdhave

Vælg værelsestype:

To sengs værelse, med tekøkken og bad
Søger du en bekvem overnatning til én eller to personer, kan du snuppe vores tosengs-værelse med tekøkken og eget badeværelse. Værelset er stilrent, moderne og farveafstemt så man rigtigt fornemmer en behagelig atmosfære. Tekøkkenet har bl.a. kogeplader, køleskab og mikrobølgeovn. Værelset har spiseplads til to personer og to gode enkeltsenge. Der findes føntørrer, strygebræt og strygejern på værelset. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 799,00
Etværelses lejlighed med køkken og bad
Vælger du en af vores etværelseslejligheder, får du lidt mere komfort og plads samt et fuldt udstyret køkken med service og bl.a. ovn, kogeplader og mikrobølgeovn. Lejligheden er i øvrigt indrettet med spisebord- og stole samt to gode enkeltsenge, der nemt kan flyttes sammen, hvis man ønsker en dobbeltseng. Her er et fladskærms-TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Lejlighedens badeværelse er lyst og behageligt og med bruseniche. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 989,00
King bed - Studioapartment med køkken og bad
Velkommen til lidt hverdagsluksus! Her får du en etværelses lejlighed, som er indrettet med moderne, skandinaviske møbler i et lækkert stilfuldt design. Lejligheden har et skønt lysindfald og udsigt til vores hyggelige gårdhave. Vælger du vores Superior-lejlighed får du lidt luksus og fred og ro midt i Aarhus C. Når man opholder sig i lejligheden, er man ikke i tvivl om, hvilken storslået by, man befinder sig i. Vi har nemlig taget lidt af Aarhus med ind i lejligheden. Derudover får du også en skøn dobbeltseng, fuldtudstyret køkken, spiseplads og lænestol samt badeværelse med bruser. Der findes føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 1.149,00
Toværelses lejlighed med køkken og bad
Ønsker du en lejlighed med separat soveværelse, er denne noget for dig. Soveværelset er udstyret med to behagelige enkeltsenge. Køkkenet er komplet med service og udstyret med bl.a. ovn, kogeplader og mikrobølgeovn. Der er opholdsareal med spisebord- og stole til to personer, sofa og et fladskærms- TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Lejligheden har et fint badeværelse som er lyst og behageligt og har bruseniche. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 1.189,00
Treværelses lejlighed med køkken og bad
Her er lejligheden til når du skal afsted med familie, venner eller kollegaer! Lejligheden har nemlig hele to soveværelser, det ene med to enkeltsenge og det andet med en dejlig dobbeltseng. Lejlighedens køkken er fuldt udstyret med service og har bl.a. ovn, kogeplader og mikrobølgeovn. Der er opholdsareal med spisebord til fire personer, sofa, to lænestole og fladskærms- TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Til lejligheden hører et lyst badeværelse med bruser. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæster har adgang til vores WIFI.
Vis mere
DKK 1.699,00