Din søgning

Værelser & lejligheder

Velkommen til Hotel Faber - online booking!      
    
Her booker du direkte ved hotellet og altid til dagens laveste pris.  
 
Vi tilbyder værelser og lejligheder i flere størrelser, så du kan altid finde en, der passer til dine behov.  Alle lejligheder har køkken med køleskab, opvaskemaskine, ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og masser af udstyr. Vores værelser er udstyret med et godt tekøkken med køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn.
 
Vælg ankomstdato og afrejsedato vælg derefter værelse eller lejlighed i prislisten.
 
Finder du ikke lige det du søger online, eller har du spørgsmål i forbindelse med reservationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 70267011 eller sende en E-mail til inf@hotel-faber.dk  
Dagens pris:
for 1 person Fra DKK 1.029,00

Faciliteter:

Express Check-in
Gratis Wi-Fi
Mødelokaler
500m til Banegården
Billig parkering
Møntvaskeri
Gratis Kaffe & Te
Værelser med køkken
Lejligheder i 3 str.
Allergivenlige dyner og puder

 

 

Vælg værelsestype:

To sengs værelse med balkon
Lyst og venligt sydvendt værelse med balkon, køkken og spiseplads til to personer. Værelsets køkken er indrettet med bl.a. kogeplader, køleskab og mikrobølgeovn. Værelset har moderne inventar i skandinavisk stil, to gode enkeltsenge samt et lyst badeværelse med bruser. Der findes føntørrer, strygebræt og strygejern på værelset.
Vis mere
DKK 1.029,00
Etværelses lejlighed med balkon
Lejligheden er indrettet med køkken, badeværelse, spisebord samt to gode enkeltsenge, som nemt kan flyttes sammen, hvis man ønsker en dobbelt seng. Lejlighedens køkken er fuldt udstyret med service og har bl.a. ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Et spisebord til 2 personer er placeret ved siden af køkkenet. Til lejligheden hører et lyst badeværelse med bruser. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden.Lejligheden har et 40" TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler, og som gæst på hotellet kan du benytte gratis WiFi.
Vis mere
DKK 1.229,00
Toværelses lejlighed
Lejligheden er indrettet med køkken, badeværelse, spisebord samt separat soveværelse med to gode enkeltsenge, som nemt kan flyttes sammen, hvis man ønsker en dobbelt seng. Lejlighedens køkken er fuldt udstyret med service og har bl.a. ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er opholdsareal med spisebord til 2 personer, sofa og 40" TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Til lejligheden hører et lyst badeværelse med bruser. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæsterhar adgang til vores WiFi.
Vis mere
DKK 1.249,00
Toværelses lejlighed med balkon
Lejligheden er indrettet med køkken, badeværelse, spisebord samt separat soveværelse med to gode enkeltsenge, som nemt kan flyttes sammen, hvis man ønsker en dobbelt seng. Lejlighedens køkken er fuldt udstyret med service og har bl.a. ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er opholdsareal med spisebord til 2 personer, sofa og 40" TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Fra opholdsarealet er der udgang til balkon med cafebord og 2 stole. Til lejligheden hører et lyst badeværelse med bruser. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæsterhar adgang til vores WiFi.
Vis mere
DKK 1.399,00
Treværelses lejlighed med balkon
Lejligheden er indrettet med køkken, badeværelse, spisebord samt 2 separate soveværelsee, hver med to gode enkeltsenge, som nemt kan flyttes sammen, hvis man ønsker en dobbelt seng. Lejlighedens køkken er fuldt udstyret med service og har bl.a. ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er opholdsareal med spisebord til 2 personer, sofa, 2 lænestole og 40" TV med et godt udvalg af danske og udenlandske kanaler. Fra opholdsarealet er der udgang til balkon med cafebord og 4 stole. Til lejligheden hører et lyst badeværelse med bruser. Der findes desuden føntørrer, strygebræt og strygejern i lejligheden. Alle vores gæsterhar adgang til vores WiFi.
Vis mere
DKK 1.999,00